• Gratis verzending vanaf €75
  • Gratis afhalen
  • ALLES AAN PROMOPRIJZEN

Dus...
Hier zijn we dan... 
Even voorstellen!

 

Ik ben Monique, de drijvende kracht achter deze webshop, die er kwam nadat ik een echte bakstenen pop-up winkel opende in duurzaam speelgoed op de Lutgart site in het bruisende Beringen!  Het begon al bij het duurzaam ondernemen, want de pop-up store was gevestigd in een oude school ! 

 

Als onthaalouder ben ik nu al bijna 9 jaar bezig met baby's en peuters tussen 0 en 3 jaar. Ik ben gehuwd met een schrijnwerker (de affiniteit met hout is dus niet ver te zoeken), heb zelf ook 2 kinderen, een zoon van 12, en een dochter van 9. Ik zoek rust in mijn hoofd, en mijn omgeving. En dat kan ik simpelweg toepassen door al die felle plastic spullen beetje bij beetje te vervangen door duurzame, ecologische, aardse, natuurlijke materialen. Ik ben al een eindje op weg.

Daaruit groeide ook mijn interesse en intentie om zelf ook zulk materiaal aan te bieden. Te laten weten aan al wie 't horen wil dat ik echt wel mijn zinnen heb gezet om in te kopen en te verkopen op kleine, lokale schaal. Ik tracht dan ook exclusieve spullen, speelgoed, open einde materiaal te kunnen aanbieden. Die nog niet zo bekend of weinig in aanbod zijn hier in België, en dan wel specifiek in het Limburgse Beringen.
 
Ik maak ook zelf houten touwtjes-robotjes, de Billies. Er zullen later nog andere houten unieke projectjes volgen.

 
Buiten al dat leuks, zijn we ook gestart met kinderworkshops, ouder/kindworkshops, knutselateljee's en verjaardagsfeestjes.
Er zullen er in de toekomst zeker nog volgen!

Ik wens je alvast heel veel kijk- en shopplezier!

https://www.internetgazet.be/beringen/opening-ateljee-twee.aspx