• Gratis verzending vanaf €75
  • Gratis afhalen
  • ALLES AAN PROMOPRIJZEN

Voldoet je aankoop niet aan je verwachtingen? 
Geen probleem. Je mag een artikel retourneren aan Ateljee Twee - Esdoornstraat 2 - 3582 Koersel, op eigen kost, binnen 14 dagen na de levering, op voorwaarde dat het geen gepersonaliseerd item betreft.

 

Wil je een artikel retourneren en een vlotte terugbetaling? 

Dan draag je de verantwoordelijkheid dat de retourzending goed en stevig verpakt bij ons aankomt. Daarom vragen wij om de artikels steeds in goede staat, ongebruikt, voorzien van alle labels en etiketten, in originele verpakking en met zorg in een stevig karton naar ons retour te zenden. De verzendkosten voor het het terugsturen van een retour zijn voor eigen rekening. Ongefrankeerde retourneringen worden niet aangenomen.

Indien het teruggestuurde product beschadigd is of op één of andere manier in waarde verminderd is, behoudt Ateljee Twee zich
het recht voor om een schadevergoeding te eisen voor elke waardevermindering te wijten aan de klant. 


Herroepingsrecht

De klant heeft het recht aan Ateljee Twee mee te delen dat hij afziet van zijn aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van een motief
binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering.

De klant dient het product binnen de 14 kalenderdagen in originele staat, ongebruikt, onbeschadigd, voorzien van alle originele labels en in originele verpakking
terug aan Ateljee Twee - Esdoornstraat 2 - 3582 Koersel te bezorgen. 

De klant mag de producten tijdens de herroepingstermijn niet gebruiken. Indien het teruggestuurde product beschadigd is of op een of andere manier in waarde verminderd is, behoudt Ateljee Twee zich het recht voor om een schadevergoeding te eisen voor elke waardevermindering te wijten aan de klant.

Ateljee Twee verbindt zich ertoe binnen de 30 dagen na ontvangst van het product het door de koper betaalde aankoopbedrag van het product (exclusief verzendkosten) terug te betalen. 

Bij niet-correcte terugzending conform het voorgaande zal Ateljee Twee niet gehouden zijn tot betaling van enig bedrag en blijft het product eigendom van de koper. Deze kan het dan binnen de 14 dagen terug ophalen bij Ateljee Twee of op uitdrukkelijk verzoek van de koper en op diens kosten terugbezorgd worden aan de koper.

Het risico van de terugzending van het product alsook de kost voor het terugzenden worden uitsluitend gedragen door de koper.
Indien het pakket niet wordt opgehaald in het ophaalpunt en terug naar ons gestuurd wordt valt de retourkost ten laste van de klant. 

Tenzij anders overeengekomen, kan de klant het herroepingsrecht niet uitoefenen voor overeenkomsten:

  • de levering van volgens specificaties van de Klant vervaardigde goederen, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn; (gepersonaliseerd)
  • de levering van goederen die na levering door hun aard onherroepelijk vermengd zijn met andere producten